onsdag 17 november 2010

Smått & blandat

Rondellsnurr.....
Tydligen kan vi inte klara av att blinka i rondeller, vid en razzia i Jönköping under 2 timmar bötfälldes 25 billister.. 500:- för att inte blinka... dyr slapphet. Det heter förresten CIRKULATIONSPLATS, rondellen är det som är i mitten av CIRKULATIONSPLATSEN.... så nu vet du det!
Det är dessutom en enkelriktad väg, inget annat?!
Vill du fördjupa dig kan du fortsätta läsa om detta extremt intressanta ämne på DN.SE som även är källan till ovan text,,, Ett annat exempel på rondellkörning hittar du här:

Övriga saker som händer runt omkring oss, man monterade kameror i "skogen" i Peru för att upptäcka tjuv-avverkning och vad hittar man? Jo, en helt okänd folkstam som har varit helt avskuren från omvärlden fram till nu... se mer här (DN)..

Mitt ibland detta... minns vi sommaren mitt i allt detta grå,grå,grå,grå novemberväder?
Kommer vi ihåg sommarens plåga?



Men vad är väl några getingar jämfört med höst och regn i sidled? Nu är det dags att utföra ett fotojobb för frugans blogg, objektet är nygräddade scones... efter några exponeringar är det dags att hugga in! ..... och den ojämna kampen mot kalorierna blir....ännu mer ojämn :-) http://www.dn.se/nyheter/sverige/poliser-i-rondell-utan-minsta-blink-1.1210213

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar